ATT ARBETA SOM PERSONLIG ASSISTENT

Det är både krävande, roligt och givande att arbeta som personlig assistent. Vi hävdar att vi har världens bästa jobb!

Eftersom vi arbetar med människor måste vi vara ödmjuka inför det faktum att vi på ett personligt plan inte fungerar lika bra med alla assistansberättigade. Det är naturligt eftersom vi är människor och det handlar om att vi ska "klicka".
Våra olikheter är oftast till en fördel, men ibland kan det kännas som en utmaning. Det är dessa utmaningar som ställer krav på dig i din yrkesroll och här är vår interna dialog avgörande.

Du behöver vara flexibel, uppmärksam, ha hög integritet och en god sociala förmåga. Att kunna läsa av situationer, känna in och kunna ta kritik är några av de förmågor du behöver besitta för att trivas i rollen som personlig assistent.
För du ska vara i någon annans hem, avlasta i vardagen och förstå och leverera utifrån individuella önskemål och krav.

Familjen erbjuder alla anställda kollektivavtal och friskvårdsbidrag, samt olika utbildningar som är relevanta inom yrket. Familjen är en platt organisation och vi finns tillgängliga för dig om du har frågor eller bara vill prata en stund.

Hos oss får du utrymme att växa, utvecklas och skapa en framtid som du är stolt över.

Det är omöjligt för oss att kunna beskriva din framtida arbetsplats, för den ändras och är där kunden just då befinner sig. Detta är också charmen med yrket, det är så formbart och oftast kan det bli oförutsägbart.

Känner du att detta låter intressant och att du kan erbjuda det som vi efterfrågar? Då tycker vi att du hör av dig till oss för vi behöver någon som du!
 

Varmt välkommen!


FRISKVÅRD

Vi är måna om våra anställda! Ni ska ha en bra arbetsmiljö med tillgång till arbetskläder, hjälpmedel och regelbunden feedback. Hos oss är det väldigt viktigt att ni även tar hand om er själva - därför erbjuder vi alltid friskvårdsbidrag oavsett anställningsform.


KOLLEKTIVAVTAL

Vi erbjuder dig som anställd branschens bästa kollektivavtal - det mellan KFO och Kommunal.


SÖK JOBB HOS OSS

Vi finns på Facebook, besök gärna vår sida då vi ibland kan lägga ut annons här!

www.facebook.se/Familjenssida
 

Vi använder oss bl a av Arbetsförmedlingen när vi söker nya medarbetare, gå gärna in där och kika lite då och då:

www.arbetsförmedlingen.se


Har vi ingen annons ute för tillfället så är du varmt välkommen att göra en spontanansökan och skicka in ditt CV med personligt brev till oss:

info@familjenab.nu